Συντήρηση κατοικιών

Η Δόμηση ΑΕ μετά την πώληση αναλαμβάνει την διαχείριση και συντήρηση που χρειάζεται η κατοικία διατηρώντας την αρχική της αξία έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να την απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.

Νιώθετε πραγματικά ξέγνοιαστος, γνωρίζοντας ότι για όσο διάστημα θα απουσιάζετε, κάποιος που εμπιστεύεστε, θα φροντίζει την περιουσία σας σαν να ήταν δική του.

Γιατί το Home Management είναι σημαντικό;

Καθώς οι κατοικίες σήμερα είναι πιο ιδιόμορφες και τεχνολογικά προηγμένες, η συντήρηση και η προστασία τους έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση. 

Εκτός από το καθάρισμα, η ιδέα διαχείρισης του σπιτιού σας ίσως αυτή τη στιγμή σας ακούγεται παράξενη, αλλά σίγουρα θα καταφύγετε σ’ αυτήν, όταν κάτι πάει στραβά και κυρίως όταν δεν είστε παρόν την ώρα της ζημιάς. 

Το home management είναι η διαδικασία συντήρησης, προστασίας και φροντίδας της κατοικίας σας. Στεφτείτε το home management σαν όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να συντηρήσετε, να προστατέψετε και να βελτιώσετε το σπίτι σας και τα συστήματά του. 

Η σωστή διαχείριση της κατοικίας σας, σας προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση, μακροχρόνια εξοικονόμηση χρημάτων και σας προφυλάσσει από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαχείριση Οικιστικών Συγκροτημάτων

Η Δόμηση ΑΕ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης οικιστικών συγκροτημάτων οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Συντήρηση, περιποίηση και καθαριότητα πισίνας
  • Συντήρηση, περιποίηση και πότισμα κήπων και γκαζόν
  • Καθαριότητα δρόμων πεζοδρομίων και γκαράζ 
  • Συντήρηση του συγκροτήματος όσον αφορά στην φροντίδα και τον έλεγχο του ηλεκτροφωτισμού, των δικτύων άρδευσης και γενικότερα τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου. 
  • Υπολογισμός και κατανομή των κοινοχρήστων στους έχοντες ιδιοκτησία εντός του συγκροτήματος ανάλογα με τα τετραγωνικά της ιδιοκτησίας τους. 
  • Είσπραξη κοινοχρήστων και διευθέτηση των κοινόχρηστων λογαριασμών.

 Διαχείριση Τουριστικών Κατοικιών

ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Επιθεωρήσεις ασφαλείας, Υπηρεσία φύλαξης κλειδιού, Εξόφληση λογαριασμών, Υπηρεσίες καθαρισμού

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Συντήρηση πισίνας / χλοοτάπητα / κήπου, Ηλεκτρολογικά/Υδραυλικά προβλήματα, Βάψιμο και διακόσμηση, Επισκευή κλιματιστικών

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ψώνια, Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης, Ασφάλεια, Ασφαλιστική κάλυψη, Λογιστής και νομικός σύμβουλος, Υπηρεσίες ενοικίασης, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Διευθέτηση / υπηρεσίες μεταφοράς, Οργάνωση ταξιδιών και εκδρομών, Φροντίδα κατοικίδιων, Υπηρεσία κλήσεων επείγουσας ανάγκης