Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Το αρχιτεκτονικό και σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας βρίσκονται στην πόλη του Ρεθύμνου αναλαμβάνοντας project ανά την Ελλάδα με επίκεντρο την Κρήτη.

Η εταιρεία διαθέτει έμπειρους αρχιτέκτονες και σχεδιαστικό τμήμα που εδώ και χρόνια παρέχουν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής, πρακτικότητας αλλά και βιοκλιματικής απόδοσης.

Στόχος είναι ο σχεδιασμός κτιρίων, με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος.  
Ιδιαίτερη σημασία δίνεται, τόσο στον σχεδιασμό χώρων και επίπλων, όσο και στην ένταξη του κτιρίου στον περιβάλλοντα χώρο, αναπόσπαστα στοιχεία μίας ολοκληρωμένης μελέτης.

Ο σχεδιασμός με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα, την ανάδειξη των τοπικών στοιχείων, αλλά και η αναζήτηση και χρήση νέων υλικών-τεχνολογιών αποτελούν τις βασικές αρχές του γραφείου για τη δημιουργία πρότυπων κτιρίων που λειτουργούν ως σημεία αναφοράς.

Παράλληλα πραγματοποιείτε με γνώμονα τον επενδυτικό σκοπό και τις δυνατότητες που θα πρέπει να διαθέτει το κτίριο σε μία ανταγωνιστική αγορά. Η δυνατότητα της εταιρείας στο κατασκευαστικό μέρος αλλά και στις υπηρεσίες μελλοντικής διαχείρισης επηρεάζουν τις τελικές αποφάσεις και αυτή η εμπειρία είναι κάνει την ΔΟΜΗΣΗ να ξεχωρίζει.

Portfolio

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα portfolio με έτοιμα σχέδια κατοικιών που ταιριάζουν σε κάθε επιθυμία και εφαρμόζονται σε προτεινόμενα οικόπεδα. Τα μοντέλα κατοικιών που προσφέρει η εταιρία επηρεάζονται από τον παραδοσιακό Κρητικό σχεδιασμό που υλοποιείται σε μία μοντέρνα, σύγχρονη διάσταση, πάντα βάση των Ελληνικών κανόνων δόμησης.

Albums