Ποιότητα κατασκευής

Η ποιότητα των κτιρίων που κατασκευάζονται από την εταιρία ΔΟΜΗΣΗ ΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ είναι υψηλών προδιαγραφών πάντα υπό το καθεστώς των κανόνων και νομοθεσίας.

Η εταιρεία κατασκευάζει κατοικίες και development projects στην Κρήτη αλλά και ιδιωτικά κτίρια πελατών ως μέρος των ευρύτερων υπηρεσιών σχεδιασμού, κατασκευής και εκμετάλλευσης που προσφέρει.

Οι κατασκευές επιβλέπονται από έμπειρους μηχανικούς και εργολάβους που διαθέτει η εταιρία στο τμήμα Κατασκευής Έργων. Η δυνατότητα της in house παροχής υπηρεσιών επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση, τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, πιστοποίηση της ποιότητας και νομική κάλυψη προς τον επενδυτή.

Παράλληλα επιτρέπει την ανάληψη της συνολικής ευθύνης των αποφάσεων χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να αναζητά λύσεις τρίτων ή να ξοδεύει χρόνο και χρήματα που οδηγούν σε παύση ή τερματισμό των εργασιών.

Το ίδιο ισχύει και για το προσωπικό portfolio της Δόμησης από το οποίο ο πελάτης μπορεί να επιλέξει έτοιμες κατοικίες ή σχέδια προς υλοποίηση και μελλοντική εκμετάλλευση.

Τεχνικές προδιαγραφές

  • Η θεμελίωση ο φέρων οργανισμός τα πατώματα οι σκάλες κάθε κατοικίας κατασκευάζονται από οπλισμένο σκυρόδεμα.
  • Οι τοιχοποιίες κατασκευάζονται από διπλή οπτοπλινθοδομή μονώνονται και σοβαντίζονται εξωτερικά και εσωτερικά και οι επιφάνειες τους λειαίνονται. Καθ' ύψος κατασκευάζονται οπλισμένα σενάζ για μεγαλύτερη αντοχή σε σεισμούς.
  • Όλες οι εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα είναι λευκού αλουμινίου με διπλό τζάμι. Οι εσωτερικές πόρτες είναι από MDF και υπάρχουν σε πολλές επιλογές χρωμάτων. Οι ντουλάπες κατασκευάζονται από μελαμίνη επίσης σε πολλές επιλογές χρωμάτων.
  • Στις κατοικίες μας η υδραυλική εγκατάσταση αποτελείτε από Γερμανικούς σωλήνες υψηλών προδιαγραφών.
  • Οι εξωτερικές, εσωτερικές τοιχοποιίες και η οροφή σταρώνονται με άριστης ποιότητας υλικό και στην συνέχεια βάφονται με δυο χέρια άριστης ποιότητας χρώμα. Τα ξύλινα κουφώματα βάφονται με άριστης ποιότητας βερνίκι στο οποίο υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Albums