Εταιρικό προφίλ

Η ΔΟΜΗΣΗ ΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ κατασκευάζει κατοικίες άριστης ποιότητας και σύγχρονου σχεδιασμού, απο το 1999 . Παράλληλα αναλαμβάνει την εμπορική τους αξιοποίηση και διαχείριση ώστε να παρέχονται ως τρόπος ασφαλούς επένδυσης με ελάχιστο ρίσκο, μετατρέποντας μία δύσκολη αγορά σε χώρο ευκαιριών.

Η γνωστή εταιρεία, Domisi Development, ξεκίνησε από τον κ. Σταύρο Καπετανάκη, ο οποίος σπούδασε πολιτικός μηχανικός και Αρχιτέκτονας, στο σχεδιασμό και την κατασκευή μονοκατοικιών και τουριστικών συγκροτημάτων! Ξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντας, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας ακίνητα για άλλους ιδιοκτήτες. Στην πορεία της καριέρας του διαπίστωσε αρκετές φορές ότι οι ιδέες του και ο πρωτότυπος τρόπος κατασκευής του δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν λόγω διαφορετικών επιθυμιών των ιδιοκτητών. Μετά από πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, συνειδητοποίησε την αξία και την ποιότητα ζωής που σου προσφέρει μια μονοκατοικία, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, δηλαδή έχοντας τον δικό σου χώρο, όπως έναν όμορφο κήπο καθώς και μια θέα που κόβει την ανάσα! Η Domisi Development είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε από τον κ. Σταύρο Καπετανάκη και τη σύζυγό του κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη, μετά από σκληρή δουλειά και υπερηφάνεια! Με το πέρασμα του χρόνου, στη διοίκηση προστέθηκε ο κ. Μιχάλης Καπετανάκης, αδελφός του κ. Σταύρου. Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρεία έχει δημιουργήσει περισσότερες από 400 μονοκατοικίες στην περιοχή της Κρήτης από το 1999! Η "μητέρα" εταιρεία Δομήσι Αναπτυξιακή ΑΕ εξελίχθηκε και συνεχίζει να πρωτοπορεί αφού πέρασε από δύο πολύ μεγάλες κρίσεις, την ελληνική οικονομική κρίση και την κρίση του Covid-19!

Σε όλη την πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας της είναι οι ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της! Επιπλέον, μπορεί κανείς να βρει πολλές από τις μαρτυρίες των πελατών στο χαρτοφυλάκιο της Domisi Development! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Domisi Development, παρά το γραφείο της εταιρείας στο Ρέθυμνο, έχει επεκταθεί στην Αθήνα και την Ολλανδία και προσβλέπει στην επέκτασή της με επιπλέον γραφεία σε περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο. Στόχος της Domisi Development Α.Ε. είναι η δημιουργία επιλεγμένων μονοκατοικιών καθώς και τουριστικών συγκροτημάτων σε συνδυασμό με την οποία τα διαχειρίζεται έτσι ώστε να δημιουργηθούν μοναδικές βίλες και ξενοδοχεία, κάτω από τον χρυσαφένιο κρητικό ήλιο και περιτριγυρισμένα από τη "μητέρα" φύση! Επιπλέον ένας φιλόδοξος στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία κατοικιών με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με ελάχιστη έως μηδενική κατανάλωση ενέργειας! Τα ακίνητα που κατασκευάζει η εταιρεία ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Α και το ενεργειακό αποτύπωμα που αφήνει είναι πολύ μικρό! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Domisi Development φροντίζει για τα υλικά που χρησιμοποιεί ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον! Με αυτόν τον τρόπο βοηθάει τους ανθρώπους να ζουν κοντά στη φύση χωρίς να αλλοιώνεται η φυσιογνωμία και στόχος είναι να βλέπουμε χαρούμενους ανθρώπους και να νιώθουμε ότι έχουμε προσφέρει κάτι στον τόπο σας αλλά και στο ίδιο το περιβάλλον!!! Η άλλη θυγατρική της Domisi Development SΑ είναι η Creteholidayhome, η οποία διαχειρίζεται τις ιδιωτικές βίλες που ανήκουν στην Domisi Development SA όπως και τα ξενοδοχεία και τα αστικά διαμερίσματα, ενώ αναζητά συνεχώς νέες βίλες και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα για διαχείριση. 

 Επιπλέον, η διαχείριση των ακινήτων από την εταιρεία Creteholidayhome μπορεί να αποφέρει κάποιο κέρδος στους επενδυτές και να κάνει την επένδυση πολύ ελκυστική μετά τη διαχείριση της Creteholidayhome! Επιπλέον η Domisi Development SA, πριν από 10 χρόνια αγόρασε την Creteproperty Consultants (creteproperty.co.uk) Η Εταιρεία αυτή ήταν για 40 χρόνια η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρεία Real Estate στην Αγγλία που απευθυνόταν σε Άγγλους που θέλουν να αγοράσουν δεύτερη κατοικία στην Κρήτη!  Μέσω αυτής της εταιρείας δημιουργήσαμε και αναβιώσαμε την παλιά εταιρεία, με γραφείο στην Κρήτη και στην Αγγλία, το οποίο γραφείο στην Κρήτη αποτελείται από μηχανικούς, αρχιτέκτονες και δικηγόρους! Δημιουργήσαμε επίσης μια θυγατρική εταιρεία Domisi Estates BV, η οποία ασχολείται επίσης με το Real Estate. Αφού δημιουργήθηκε από την Domisi Development μπήκε πιο δυναμικά στο χώρο του Real Estate, με στόχο την εξεύρεση ακινήτων για πελάτες που ενδιαφέρονται για παραθεριστική και μόνιμη κατοικία ή για επένδυση σε ακίνητα, σε όλη την Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα! Η εταιρεία αυτή αναβιώνει την "παλιά" της αίγλη, συνεχίζει μέσα από τη νέα της ιστοσελίδα Creteproperty.co.uk, αυξάνοντας συνεχώς τα ακίνητα που μπορεί να προσφέρει παγκοσμίως για αγορά δεύτερης κατοικίας. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Domisi Development SA έχει αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει τον τομέα των Ακινήτων καθώς και τον κλάδο των επενδύσεων ως πιστοποιημένος μεσίτης καθώς παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της καθώς διαθέτει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη τεχνογνωσία στις κατασκευές, στον κατασκευαστικό και τουριστική διαχείριση ακινήτων.

Τέλος, είναι η μοναδική καθετοποιημένη εταιρεία στην Κρήτη, με αποδεδειγμένη εμπειρία 25 ετών στην κτηματομεσιτεία, στην κατασκευή και στη διαχείριση ακινήτων!

Εξειδικευμένα τμήματα που περιλαμβάνει η εταιρία

  1. Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού
  2. Κατασκευαστικό
  3. Εσωτερικού σχεδιασμού
  4. Διαχείριση καταλυμάτων

Η εταιρία συνέχεια κάνει έρευνες και ψάχνει τους πιο σύγχρονους τρόπους κατασκευής κατοικιών ώστε να είναι πάντα ενημερωμένα τα τμήματα που την απαρτίζουν. 

Η ΔΟΜΗΣΗ ΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη κίνηση για όποιον ζητάει υψηλών προδιαγραφών κατασκευές και προσεγμένα διαλεγμένα οικόπεδα εντός και εκτός πόλεων.

 

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον ισολογισμό του έτους 2014 - Ισολογισμός 2014