Κτηματομεσιτικό γραφείο

Η Δόμηση ΑΕ επεκτύνει τις δραστηριότητες τις στον κτηματομεσιτικό κλάδο με ένα μεγάλο portfolio τόσο στους τομείς πώλησης όσο και αγοράς ακινήτων στην Κρήτη. Η γνώση, θέση στην αγορά αλλά και το εύρος υπηρεσιών (νομικών, επιχειρησιακών και εμπορικής εκμετάλλευσης) εγγυώνται την εμπιστοσύνη και αποτελεσματικότητα σε ένα δύσκολο κλάδο.

Στην παρούσα κατάσταση της οικονομίας η πώληση ακινήτων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επιλέγοντας την Δόμηση ΑΕ εκμεταλλεύεστε την γνώση που έχουμε στην αγορά της Κρήτης αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρονται μέσω των τουριστικών προϊόντων ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις στην τιμή και να αποφύγετε το σύνηθες ξεπούλημα.

Οι συνεργασίες της εταιρείας με ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο διαχείρισης ακινήτων αλλά και τουριστικών κατοικιών, μας δίνει το πλεονέκτημα που αναζητούν τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές.

Η Δόμηση ΑΕ διαθέτει την γνώση και θέση της τοπικής αγοράς σε ένα πανευρωπαϊκό πλαίσιο μέσω του μεγάλου όγκου αγοροπωλησιών που αναλαμβάνει.

Η εταιρεία μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλά στάδια της διαδικασίας. Διαθέτουμε εμπειρογνώμονες που έχουν την εμπειρία να διενεργούν εκτιμήσεις και να τοποθετούν κάθε ακίνητο στην ανάλογη αγορά που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Παράλληλα εκμεταλλευόμαστε δίκτυα πωλήσεων για την διαφήμιση του ακινήτου σε ευρύτερες αγορές εμπλουτίζοντας το με προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες που παρέχουμε.

Τι κάνει την Δόμηση ΑΕ ξεχωριστή; 

Η μεθοδολογία, η άριστη γνώση και δίκτυο που διαθέτουμε μας κάνει να ξεχωρίζουμε σε μία βιομηχανία που μοιάζει κορεσμένη. Δημιουργούμε ευκαιρίες και ανάπτυξη παρόλες τις αντιξοότητες που επιβάλουν οι παρούσες οικονομικές συγκυρίες.