Τουριστική εκμετάλλευση

Η Δόμηση ΑΕ διαχειρίζεται έναν σημαντικό αριθμό ενοικιαζόμενων κατοικιών οι οποίες είναι διαθέσιμες για ενοίκιο μεγάλης η μικρής περιόδου. Παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και ως μέρος γενικότερης δράσης σε αγορά ή κατασκευή δημιουργώντας ευκαιρίες επένδυσης με μεγάλη ανταποδοτικότητα.

Η Δόμηση ΑΕ αναλαμβάνει την τουριστική εκμετάλλευση του ακινήτου σας μετατρέποντας το σε μία πετυχημένη και κερδοφόρα επένδυση.

Είτε επιλέξετε μία από τις έτοιμες βίλες προς πώληση είτε κατασκευάσετε μία με το τμήμα ανάπτυξης ακινήτων που διαθέτουμε - μπορούμε να το μετατρέψουμε σε Τουριστική Κατοικία και να εκμεταλλευτείτε την ολοένα αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού που ανθίζει στην Κρήτη.

Οι ομάδα της Δόμησης ΑΕ θα σας καθοδηγήσει και θα αναλάβει όλες τις νομικές διαδικασίες (Σήμα ΕΟΤ, φορολογικά, ασφαλιστικά) αλλά και την διαφήμιση και διαχείριση των κρατήσεων σας ώστε να έχετε ένα σίγουρο και σταθερό εισόδημα από το ακίνητο σας.

Δοκιμάστε πριν αγοράσετε!

Μπορείτε σήμερα κιόλας να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας ως επισκέπτης σε ακίνητα που διαχειριζόμαστε. Επιλέξτε από μία μεγάλη γκάμα τουριστικών βιλών από την ιστοσελίδα www.creteholidayhome.com.

Εκτός του ότι θα περάσετε αξέχαστες, οικονομικές διακοπές στην Κρήτη - θα αποκτήσετε και μία εμπειρία των υπηρεσιών που παρέχουμε σε άλλους ιδιοκτήτες ή επενδυτές που συνεργάζονται μαζί μας και απολαμβάνουν τα οικονομικά πλεονεκτήματα της αγοράς των Τουριστικών Κατοικιών.