Ανάπτυξη ακινήτων

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης ακινήτων συμπεριλαμβάνουν την μερική ανακαίνιση υπάρχων κατοικιών έως την κατασκευή μεγάλων projects. Έτοιμες λύσεις έως tailored made επιλογές για ιδιοκατοίκηση ή μελλοντική επένδυση.

Η φύση και θέση στην αγορά της Δόμησης ΑΕ επιτρέπει την αγορά γης σε περίοπτες θέσεις ανά την Κρήτη. Οι επενδύσεις, το εργατικό δυναμικό και οι κατασκευαστικές δυνατότητες έχουν αποτελέσει ένα μεγάλο μέρος των εργασιών κατασκευής και ανάπτυξης στον τομέα του Real Estate και των γενικότερων επενδύσεων σε ακίνητα ακόμα και σε μία περίοδο που οι παγκόσμιες εξελίξεις δεν βοηθούν.

Οι εκτεταμένες δυνατότητες εμπορικής εκμετάλλευσης που παρέχονται στον επενδυτή αλλά και οι ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης και προώθησης που παρέχουμε δίνουν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να εξασφαλίζετε η επένδυση, να αποτελεί μέρος ανάπτυξης και ανταποδοτικότητας στον ιδιοκτήτη.

Εκτός του portfolio που παρέχουμε ως έτοιμες λύσεις που καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα αναγκών και αισθητικής προτίμησης, η Δόμηση ΑΕ δίνει την δυνατότητα tailored made λύσεων προσφέροντας στον πελάτη την ευελιξία και την ελευθερία που αναζητά.

Εξαιρετικές προδιαγραφές

Όλες οι κατασκευές καλύπτουν ανάγκες μίας μοντέρνας, τεχνολογικά εξελιγμένης εποχής. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η αξία διαχρονικά και διασφαλίζεται η επένδυση σε βάθος χρόνου.

Ελαχιστοποίηση στην συντήρηση

Οι νέες τεχνικές στον σχεδιασμό και κατασκευή μπορούν να παρέχουν χαμηλότερες ανάγκες συντήρησης με την χρήση έξυπνων τεχνολογιών αλλά και επιλογής ποιοτικών υλικών. Παρόλα αυτά σε περιπτώσεις απομακρυσμένης ιδιοκτησίας ή επιλογής για εμπορική εκμετάλλευση η εταιρεία παρέχει πλήρη κάλυψη για την συντήρηση (property management) της κατοικίας.

Ιδανικό για εμπορική εκμετάλλευση

Σε περιπτώσεις που ο επενδυτής επιλέξει την εμπορική εκμετάλλευση της κατοικίας προσφέρονται λύσεις μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο της τουριστικής αγοράς αλλά και του real estate. Η Δόμηση ΑΕ γνωρίζει τα στοιχεία που θα κάνουν ελκυστική την επένδυση σας ανάλογα τον τύπο εκμετάλλευσης που θα επιλέξετε αλλά και αναλαμβάνει την ίδια την διαχείριση για εσάς.