Συγκρότημα διαμερισμάτων, ιδανικά για τουριστική χρήση.


Κωδικός ακινήτου:  374
Διεύθυνση: Missiria , Ρέθυμνο
Βάλτο στα αγαπημένα σουΠροστέθηκε στα αγαπημένα σου   

Περίληψη

Τοποθεσία
Missiria , Ρέθυμνο 74100
Τιμή
850,000 €
Τύπος:
Ξενοδοχεία, Τουριστικές επιχειρήσεις
Πώληση/Ενοικίαση:
Πώληση
Επιφάνεια:
345 τ.μ
Δωμάτια:
7

Περιγραφή

Στην περιοχή των Μυσσιρίων , σε απόσταση 200μ από την αμμώδη παραλία, πωλείται συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων, ιδανικό για τουριστική εκμετάλλευση. Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε οικόπεδο εμβαδού 345τ.μ και σε τρία (3) επίπεδα. Το υπόγειο με εμβαδό 99τ.μ όπου χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος. Το ισόγειο με εμβαδό 173τ.μ το οποίο αποτελείται από έξι (6) επιπλωμένα διαμερίσματα και μια κοινόχρηστη κουζίνα. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε βεράντα με θέα στον κήπο. Ο 1ος όροφος με εμβαδό 175τ.μ αποτελείται από ένα άνετο διαμέρισμα με τρία (3) υπνοδωμάτια, σαλόνι με τραπεζαρία και ξεχωριστό χώρο για κουζίνα, μπάνιο και WC.

Στην περιοχή των Μυσσιρίων , σε απόσταση 200μ από την αμμώδη παραλία, πωλείται συγκρότημα  επιπλωμένων διαμερισμάτων, ιδανικό για τουριστική εκμετάλλευση.
Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε οικόπεδο εμβαδού 345τ.μ και σε τρία (3) επίπεδα. Το υπόγειο με εμβαδό 99τ.μ όπου χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος. Το ισόγειο με εμβαδό 173τ.μ το οποίο αποτελείται από έξι (6) επιπλωμένα διαμερίσματα και μια κοινόχρηστη κουζίνα. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε βεράντα με θέα στον κήπο. Ο 1ος όροφος με εμβαδό 175τ.μ αποτελείται από ένα άνετο διαμέρισμα με τρία (3) υπνοδωμάτια, σαλόνι με τραπεζαρία και ξεχωριστό χώρο για κουζίνα, μπάνιο και WC.  Στον ίδιο όροφο υπάρχει και άλλο ένα επιπλωμένο διαμέρισμα με το μπάνιο του και την κουζίνα. Ο 1ος όροφος μπορεί να διαμορφωθεί με τις κατάλληλες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις όπως και το ισόγειο σε επιπλωμένα διαμερίσματα προς τουριστική εκμετάλλευση.  Το συγκρότημα διαθέτει και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Στην περιοχή υπάρχουν πολύ κοντά  σούπερ μάρκετ, ταβέρνες καφετέριες, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα, μεταφορές ώστε να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες. Η τοποθεσία του αποτελεί πλεονέκτημα για τουριστική εκμετάλλευση.

Χάρτης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Λάβαμε το μηνυμά σας με επιτυχία.
Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Ξαναδοκιμάστε.